student
2021-04-01

2021-04-01

Är du intresserad av att jobba på Service Center?

Service Center söker dig som vill jobba extra med att möta och hjälpa studenter, personal och gäster i Jönköping Universitys reception.

Som medarbetare i Service Center besvarar du såväl studierelaterade som övriga frågor via personliga möten. Du utfärdar intyg, lämnar ut JU-kort, säljer profilprodukter och hanterar både in- och utlämning av diverse dokument.

Arbetsuppgifter och omfattning

Arbetet kräver mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska. God kännedom om JU:s verksamhet är meriterande. Du kommer att få en introduktion i arbetet, men verksamheten lär du dig bäst över tid och när du ställs inför diverse frågeställningar. Du har alltid en kollega till hands när du behöver.

Omfattning ca. 10 timmar/veckan under dagtid.

Personliga egenskaper

Du är en öppen och social person som tycker om att möta olika människor. Som medarbetare i Service Center värderar du service högt och ger gärna kunden det lilla extra. För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, nyfiken och flexibel.

Lön

125 kr i timmen

Ansökan

Vi ser gärna att du som ansöker går andra eller tredje året på en utbildning och kan arbeta extra under en längre period, med start omgående.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så mejla din ansökan snarast till andreas.toren@ju.se, senast 15 april.