student
2021-04-14

2021-04-14

StartUP Sustainability Challenge 2021

Mellan den 19-22 april kan studenter på alla fackhögskolor vid Jönköping University delta i Sustainability Challenge 2021 som arrangeras av studerandeföreningen StartUP Jönköping.

Under eventet kommer studenterna tävla i en 48-timmars utmaning för att lösa en verklig affärsutmaning från start-up företaget Loop-it och leverera sin pitch via en video. Samtidigt får de lära sig mer om hållbart entreprenörskap och har möjlighet att vinna priser så som en praktikplats eller ett jobb på Loop-it, ett så kallat ”Hot Desk” medlemskap på GRO36, gratis lunch från restaurang Dornacci, med mera. Under eventet får de deltagande studenterna gratis lunch från Rio och gratis kaffe från Oas.

Vinnarna presenteras under en livesänd ceremoni på GRO36 den 22 april, som kan ses av alla, inte bara deltagarna. Sista dagen att anmäla sig för StartUP Sustainability Challenge är torsdag 15 april.

Eventet arrangeras av StartUP Jönköping, tillsammans med studerandeföreningen Students for Sustainable Action (SSA) och Science Park.

Läs mer i Facebook eventet via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Eller anmäl dig direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

En grupp personer framför en stor tavla med texten Sustainability Challenge 20201