student
2021-08-20

2021-08-20

Beställ parkeringstillstånd för september

Onsdag 25 augusti startar Service Center försäljningen av parkeringstillstånd för september månad. Parkeringstillstånden kommer endast gå att beställa online.

Från och med kl. 12.00 den 25 augusti har du som student möjlighet att beställa ett parkeringstillstånd. Beställningen kan endast göras online och alla beställningar hanteras i turordning. Observera att inga beställningar lagda innan kl. 12.00 kommer att hanteras.

Efter beställning får du ett svar gällande vilken dag och tid du är välkommen att komma och hämta och betala ditt tillstånd i Service Center. Kom ihåg att kolla din emejls skräppost samt ”Övrig epost” om du använder Outlook.

Du lägger ditt ärende om beställning av parkeringstillstånd här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Observera att ”Ärendetyp/Case Type” måste vara ”Övriga frågor/Other questions”. Om du byter ärendetyp till en annan hamnar inte din beställning hos Service Center och vi kan då inte garantera att du hamnar i kön.

Parkeringstillståndet kostar 250 kr och gäller för hela september. Observera att tillstånden endast gäller i mån av plats på alla Jönköping Universitys parkeringar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Då vi har ett begränsat antal parkeringstillstånd, får du även besked om tillstånden tagit slut. Eventuellt kvarvarande parkeringstillstånd efter den 25:e kommer att bli möjligt att beställa både online och köpa på plats i Service Center.