student
2021-11-29

2021-11-29

Från dröm till verklighet – inspirerande gästföreläsning i entreprenörskap

Välkommen till en inspirerande föreläsning om hur du får dina drömmar att gå i uppfyllelse - det mentala grundarbetet som behövs, de första darrande stegen och hur du tar det till nästa nivå.

Jerry Engström, utsedd till Sveriges bästa marknadschef, Årets Placebrander och Årets landsbygdsutvecklare, delar med sig av sina erfarenheter och tips på hur man går från dröm till verklighet. Detta kommer att vara relevant för de flesta av oss – oavsett om du har en idé du vill komma igång med eller bara vill lyssna på vad du kan göra om en idé dyker upp längre fram.

Jerry började sin karriär på det multinationella företaget Unilever där han ansvarade för att tillväxten av varumärken som Axe och Dove innan han blev Global Marketing Director på Fjällräven och var en del av den globala lanseringen. Efter år av resor och arbete över hela världen bestämde han sig för att flytta hem till Höga Kusten och skapa FriluftsByn - en balanserad mix av natur, kreativitet och gemenskap.

Ta chansen att få nya idéer och viktig information om vårens stora evenemanget E-challenge!

Föreläsningen kommer att hållas på engelska och riktar sig främst till studenter vid JIBS och JTH men är öppen för alla studenter på JU. Entrén till föreläsningen är gratis.

Torsdag 2 december kl. 12:00

JU-Aulan (He102), Skolan för utbildning och kommunikation

Evenemanget arrangeras av Entrepreneurship Academy och sponsras av Aktiestinsen.