student
2022-02-28

2022-02-28

Nu kan du nominera till årets alumner

Nu är nomineringen öppen till utmärkelserna årets alumner vid Jönköping University (JU). Priserna delas ut till tidigare studenter som gjort framstående insatser inom sin yrkesroll eller som privatperson. Ceremonin äger rum under veckan för Akademisk högtid i oktober.

– Alumner är viktiga ambassadörer för Jönköping University och Region Jönköping, både på hemmaplan och i stora delar av världen. Det är därför viktigt för JU att uppmärksamma våra alumner och det känns otroligt kul att också kunna ge erkännanden till individuella insatser, säger Mats Jackson, prorektor på JU.

Priset går till alumner som gjort betydande prestationer inom sin yrkesroll eller som privatperson. Det kan till exempel handla om entreprenörskap och innovation, samverkan, samhällsengagemang eller en viktig kulturgärning.

– Våra alumner är en viktig länk mellan oss och samhället och de är betydande förebilder gentemot både presumtiva studenter och nuvarande studenter men också gentemot näringslivet, säger Mats Jackson.

Nominera till årets alumn

Både personal, studenter och externa personer är välkomna att ge förslag på vilka alumner som ska nomineras vid respektive bolag inom JU.

Läs mer om initiativet, kriterier för nomineringen och processen för att utse Årets alumner via den här länken: https://ju.se/alumner/arets-alumner-2022.html