student
2022-03-07

2022-03-07

En alumn berättar - Veronica Foberg Gustafsson - MKV student med hållbarhetsuppdrag

Den 14 mars kommer Veronica Foberg Gustafsson till HLK och berättar om ledarskap, hållbarhet och kommunikation.

Veronica Foberg Gustafsson är alumn från medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet i Jönköping. Veronica brinner för kommunikation, hållbarhet och ledarskap. Hon kommer berätta om en spännande karriärresa med upp- och nedgångar.

Hon började sin yrkesbana som PR-konsult och arbetade bland annat på Prime PR, en av Sveriges mest prisbelönta PR-byråer, hon arrangerade presskonferenser och kändisevenemang hos Micael Bindefeld och valde sedan att lämna konsultvärlden för att gå över till företagssidan där hon arbetade med allt från internkommunikation till marknadsföring, PR och krishantering.

De senaste åren har Veronica arbetat med ledarskap och kommunikation kring återvinning och blivit något av en hållbarhetsexpert som synts frekvent i olika medier. Hon arbetar idag som verksamhetschef på SRV där hon leder ett stort team och är med och utvecklar verksamheten mot målet att bli ett av Sveriges viktigaste hållbarhetsföretag. Veronica kommer dela med sig av sina erfarenheter, både sina framgångar och sina misslyckanden och ge värdefulla karriärtips. Hennes föreläsning kommer handla om ledarskap, hållbarhet och kommunikation.

Måndag den 14 mars 12-13

Hb116, Högskolan för lärande och Kommunikation

Föranmäla bjuds på lättare lunch, för garanterad lunch anmälan senast 10 mars. (anmälan efter detta datum går bra men lunch kan då ej garanteras)

Anmälning via https://ju.jobteaser.comArrangör: Career Center