student
2022-08-22

2022-08-22

Terminsstart med Kick Off

Måndagen den 22 augusti drar höstterminen i gång på Jönköping University och med den även tio dagar Kick Off som arrangeras av Jönköpings Studentkår.

Tusentals nya och nuvarande studenter intar Jönköping, så räkna med att campus lever upp igen och att det kommer minglas på olika platser i Jönköping under de kommande dagarna.

Närmare fyra tusen nya studenter anländer till Jönköping för att påbörja sina studier för första gången. Efter två år av pandemi kan äntligen en traditionsenlig Kick Off arrangeras.

Förutom upprop för de flesta utbildningsprogram och praktisk information från fackhögskolorna så kommer JU bland annat att arrangera ett master-mingel och en välkomstmässa.

Jönköping Studentkår och studerandesektionerna på fackhögskolorna (JSA, HITECH, LOK och Hälsosektion) arrangerar i sin tur en mängd studiesociala aktiviteter under eftermiddagarna.

Ett urval av aktiviteterna under veckan är:

  • Onsdag 24 augusti kl 13:00-14:30: Master Mingle i Campus Arena för alla masterstudenter.
  • Fredag 26 augusti kl 11:00-13:00: Välkomstmässa i Campus Arena för samtliga nya studenter.
  • Lördag 27 augusti kl 13:00: Förfest i Hälsoparken före Kick Off Festival på campus kl 17:00.

Under Kick Off Festival kommer Service Center att ha öppet, där du bland annat kan köpa profilprodukter från JU.

För detaljerad information kring övriga studiesociala aktiviteter, t ex badkarsrace, nattuppdrag, stadsvandring, brännboll, filmkvällar, sittningar och mycket mer: ladda ned Jönköpings Studentkårs app ”JSU Student”.

Om du är ny student, kolla även in sidan www.ju.se/nystudent för information.