student
2022-08-23

2022-08-23

Parkeringstillstånd för september

Torsdagen den 25 augusti startar Service Center försäljningen av parkeringstillstånd för september månad. Parkeringstillstånden beställs online.

Från och med kl. 12.00 den 25 augusti har du som student möjlighet att beställa ett parkeringstillstånd. Beställningen kan endast göras online och alla beställningar hanteras i turordning. Observera att inga beställningar lagda innan kl. 12.00 kommer att hanteras.

Efter beställning får du ett svar gällande vilken dag och tid du är välkommen att hämta och betala ditt tillstånd i Service Center. Kom ihåg att kolla din emails skräppost samt ”Övrig epost” om du använder Outlook.

Du lägger ditt ärende om beställning av parkeringstillstånd här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Observera att ”Ärendetyp/Case Type” måste vara ”Övriga frågor/Other questions”. Om du byter ärendetyp till en annan hamnar inte din beställning hos Service Center och vi kan då inte garantera att du hamnar i kön.

Parkeringstillståndet kostar 300 kr och gäller för september månad. Observera att tillstånden endast gäller i mån av plats på alla Jönköping Universitys parkeringar. Då vi har ett begränsat antal parkeringstillstånd, får du även besked om tillstånden tagit slut. Eventuellt kvarvarande parkeringstillstånd efter den 25:e kommer att bli möjliga att beställa både online och köpa på plats i Service Center.