student
2022-09-13

2022-09-13

Delta i SASUF Goes Digital – en konferens som fokuserar på samarbetet mellan Sydafrika och Sverige

Sydafrika–Sveriges universitetsforum (SASUF) håller en virtuell forsknings- och innovationsvecka för att utveckla tvärvetenskapliga samarbeten. Registrera dig senast den 16 september.

Den 19-23 september håller Sydafrika–Sveriges universitetsforum (SASUF) en virtuell forsknings- och innovationsvecka! Syftet är att utveckla tvärvetenskapliga samarbeten för att stärka relationen mellan Sverige och Sydafrika, med fokus på forskning och utbildning.

SASUF strävar efter att tillsammans hitta lösningar på utmaningarna i linje med FN:s hållbarhetsmål och Agenda 2030. SASUF Goes Digital samlar forskare, lärare, studenter, universitetsledare och många fler för att hitta en gemensam grund för att kunna bygga konkreta samarbeten. Eftersom mötet är digitalt har deltagandet aldrig varit enklare!

Under veckan kommer också en inbjudan till att ansöka om startfinansiering att tillkännages för att hjälpa till att bygga samarbeten bortom det virtuella forumet!

Registrera dig senast 16 september genom att skapa ett konto och välj ditt schema direkt på SASUF schemalagda webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Missa inte följande workshops som anordnas av JU-personal:

(Alla sessions är online, men om du vill titta på följande workshops tillsammans med andra från JU och njuta av en fika är du välkommen att komma till rummen nedan. Meddela mig om du planerar att vara med eller om du har eventuella specialkost senast måndag eftermiddag).

  • Torsdag 22 september – 11:00 (För dig som vill titta: HC218)

Developmental studies in early primary mathematics education: Anna-Lena Ekdahl, Ulla Runesson Kempe, Anthony Essien, Corin Mathews, Samantha Morrison, Robert Gunnarsson och Hamsa Venkatesan

  • Torsdag 22 september – 15:00 (För dig som vill titta: B3052)

Higher education post COVID – examining changing expectations: Adele Berndt

SAFUs logga