student
2023-02-07

2023-02-07

Karriärmöjlighet med Nordea 9 februari

På torsdag den 9 februari välkomnar Career Center dig som studerar vid Jönköping University till en karriärmöjlighet med Nordea. Träffa representanter från Nordea under lunchen i Service Center.

Nordea söker nu dig som vill vara med och bidra till deras kunders framtidsplaner genom förstklassig service som underlättar deras vardag. När Nordeas kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns du där för att erbjuda en relevant finansiell lösning. Som Kundrådgivare är du kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att skapa positiva kundupplevelser, underlätta för kunder och hitta affärsmöjligheter. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler. Kunderna möter du både fysiskt och via telefon.

Just nu är Nordea på jakt efter fem timanställda kundrådgivare till deras kontor i Jönköpings län för sommararbete. Är det du?

Kom och träffa Nordea:
Torsdag 9 februari kl. 11.30-12.30 i Service Center

Karolina Jansson, teamleader på privatkontoret i Jönköping och Nils Gunnarsson, kundrådgivare och student på JU, kommer vara på plats för att svara på frågor.

Förbered gärna ditt CV och uppdatera din LinkedIn-profil inför dagen.

Vid tillfället finns även få möjlighet att prata med Lisa Wikberg, som jobbar som karriärvägledare vid Jönköping University. Career Center informerar om vilket stöd du kan få som student under din studietid, i form av karriärvägledning, feedback på ansökningshandlingar, deltagande i föreläsningar och seminarier, och mycket mer.