student
2023-03-23

2023-03-23

Karriärmöjlighet – Vaggeryds kommun

Career Center välkomnar dig som studerar vid JU till en karriärmöjlighet med Vaggeryds Kommun onsdag 29 mars kl. 11.30-12.30 i Service Center.

Vaggeryds Kommun söker inför sommaren en turistvärd som vill erbjuda ett personligt värdskap för de besökare och invånare som vill upptäcka mer av kommunens besöksmål och mysiga smultronställen.

Förhoppningsvis är det du!

Simone Kamm, som arbetar som näringslivssamordnare på Vaggeryds Kommun besöker JU för att träffa dig som söker ett roligt och spännande sommarjobb där du får leda ett litet team på tre personer där ni tillsammans besöker och vägleder på kommunens besöksmål och Infopoints. Simone vill gärna träffa dig och veta vem du är! För att passa för tjänsten behöver du tala flytande svenska och engelska, tyska är meriterande och kan du andra språk är det toppen. Du behöver ha körkort och vi ser gärna att du har kunskap av att hantera sociala medier och sköta enklare fotografering.

Vid tillfället finns även få möjlighet att prata med Lisa Wikberg, som jobbar som karriärvägledare vid Jönköping University. Career Center informerar om vilket stöd du kan få som student under din studietid, i form av karriärvägledning, feedback på ansökningshandlingar, deltagande i föreläsningar och seminarier, och mycket mer.

Förbered gärna ditt CV och uppdatera din LinkedIn-profil inför dagen.

Var och när

Onsdag den 29 mars kl 11.30-12.30 i Service Center på campus