student
2023-09-20

2023-09-20

Nyfiken på en internationell karriär inom EU?

Missa inte informationsmötet den 4 oktober där du kan ställa dina frågor om hur EU fungerar och hur det är att arbeta för EU:s institutioner. Vad finns det till exempel för praktik- och karriärmöjligheter för studenter?

Onsdagen den 4 oktober kommer representanter från Europaparlamentet, Svenska institutet för europapolitiska studier (Sieps) och Universitets- och högskolerådet (UHR) till Jönköping University för att träffa dig som är nyfiken på vilka praktik- och karriärmöjligheter som finns inom EU:s institutioner.

Du kommer att kunna delta i en ”crash course om EU” som hålls av Anna Wetter Ryde, forskare på Sieps. Du får också träffa Björn Kjellström som berättar mer om hur det är att arbeta på Europaparlamentet och Europeiska kommissionen och Asia Riazantceva, expert på UHR, som ger dig information om hur du söker jobb eller praktikplats på EU:s institutioner.

När och var

Datum: onsdagen den 4 oktober kl. 16.00-17.30

Plats: B1024 JIBS, Jönköping University

Anmälan

Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.

Anmäl dig via denna länk senast fredagen den 29 september om du vill delta.

Informationsmötet anordnas av Europaparlamentets sambandskontor i Sverige i samarbete med Sieps, UHR, Jönköping University, Career Center och alla studentföreningar vid Jönköping University.

Mötet är öppet för alla studenter vid Jönköping University.