student
2021-12-01

2021-12-01

Utveckla din affärsidé på Science Park

Student som har redovisning för andra.

Science Park i Jönköping anordnar från och med den 14 december intensivprogrammet Tech Acceleratorn för JU:s studenter. Foto: Science Park

Har du en affärsidé med en teknisk lösning som du vill utveckla vidare? Då borde du delta i vinterns omgång av intensivprogrammet Tech Acceleratorn på Science Park i Jönköping. Programmet som börjar den 14 december är gratis och sker under kvällstid. Gör din ansökan senast den 7 december, antalet platser är begränsade.

Science Parks Tech Accelerator är till för dem som verkligen vill fokusera på sin affärsidé. Programmet har gett över 100 startups en flygande start på marknaden. I den här omgången av Tech Acceleratorn letar Science Park efter tekniska lösningar på ett problem eller behov på marknaden. Det kan vara en produkt, plattform, applikation, mjukvara eller hårdvara. Alternativt hjälper Science Park dig att se de tekniska möjligheterna med din idé.

Individuell affärsutveckling

Under programmet får du ta del av individuell affärsutveckling, föreläsningar, co-working och träffa experter inom olika områden. Som avslutning anordnas DemoDay, där du får pitcha din idé, träffa potentiella investerare, kunder och partners. Efter Tech Acceleratorn, som pågår i cirka tolv veckor, får du med dig kunskaper, verktyg och viktiga actions för att ta din affärsidé till nästa nivå.
Föreläsningar och workshops hålls på engelska. Den individuella affärsutvecklingen sker på svenska eller engelska, beroende på vad du föredrar.

Läs mer om programmet och gör din ansökan via den här länken senast den 7 december Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.