student
2022-04-05

2022-04-05

Spetsa din kompetens med en master­utbildning

Funderar du på att läsa vidare efter examen? Men en utbildning på avancerad nivå öppnar sig ännu fler möjligheter i arbetslivet. Ansök senast 19 april.

Du vet väl att du kan ge din utbildning extra spets genom att läsa något av våra 37 magister/masterprogram här på Jönköping University?

En magister/masterexamen stärker din kompetens och gör dig ännu mer eftertraktad på arbetsmarknaden, du växer med din kunskap och du öppnar de karriärlås som finns på vissa företag.

Clark Helmersson valde att läsa master på Tekniska Högskolan vid Jönköping University för att avancera som ingenjör och förstärka sina karriärmöjligheter. Han tog liksom Ioana Cocis våren 2021 examen från masterutbildningen produktionsutveckling och ledning.

- Programmet hjälper dig att utveckla dina kunskaper genom att du får möta industrirepresentanter, delta på seminarier och lösa uppgifter i robotlabb, säger Iona Cocis.

Alicia Vara är alumn från masterprogrammet Strategic Entrepreneurship på Jönköping International Business School. Hon flyttade till Sverige från Mexico med sin man 2010 med en gemensam dröm att starta ett eget företag. Efter sin examen startade hon Mt3 tillsammans med sin man. Mt3 är ett framgångsrikt konsultföretag som kopplar samman talangfulla mjukvaruingenjörer med företag och start-ups i Sverige.

- Min masterutbildning gav mig det djup jag sökte. Den praktiska och teoretiska kunskap jag fick under utbildningen har varit ovärderlig i min karriär. Det har gett mig en stabil plattform för att lyckas nå min dröm att bli entreprenör. Masterstudierna på JU ger dig verktygen du behöver för att göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden. De ger dig möjlighet att bygga ett globalt nätverk och du får chans att möta framtida arbetsgivare redan under studietiden, säger Alicia.

Jönköping Universitys masterutbildningar bygger på interaktivt lärande och en kombination av teori och praktik. Som masterstudent kommer du att studera i en internationell miljö i nära samarbete med ett stort antal företag och organisationer.

Sök några av våra magister/masterprogram senast 19 april.

Ansökan är öppen även för våra fristående kurser