student
2023-01-20

2023-01-20

Grattis till alla nyexaminerade studenter

Avslutningshögtid på Hälsohögskolan och Högskolan för lärande och kommunikation vid Jönköping University.

Avslutningshögtid på Hälsohögskolan och Högskolan för lärande och kommunikation vid Jönköping University.

Fredagen den 20 januari examinerades studenter som har läst till sjuksköterska, socionom och specialistsjuksköterska på Hälsohögskolan (HHJ) och förskollärare och kompletterande pedagogisk utbildning på Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) vid Jönköping University. Stort grattis!

På grund av pandemin har avslutningshögtiderna hållits digitalt de senaste två åren, men nu kunde studenterna vara på plats vilket naturligtvis gav mer feststämning. Avslutningshögtiden för HHJ:s studenter hölls i Pingstkyrkan medan ceremonin för HLK:s studenter hölls i JU-aulan på HLK. (Se bildspel nedan)

– Att plugga här på HLK har varit väldigt givande, ibland väldigt svårt, men det har gått bra och extremt fort. Jag har hittat vänner för livet så det känns fantastiskt. Jag har redan fått ett jobb där jag arbetade extra innan jag började studera, det är skönt. Avslutningsceremonin har varit helt fantastisk, säger Isabella Ladan som tog sin examen från förskollärarprogrammet.

Även i Pingstkyrkan var det uppslupen stämning.

– Det har varit tre tuffa år så det känns skönt att bli klar nu som sjuksköterska. Jag ser fram emot att börja jobba nu, säger Edvard Göransson.

Jönköping University gratulerar alla studenter som examinerades idag och tackar er för de här åren tillsammans. Vi vet också att ni är väldigt efterlängtade på arbetsmarknaden och vi önskar er stort lycka till i framtiden!