student

Career Center

Career Center

Career Center är en mötesplats mellan yrkesliv och högskola som vänder sig till alla studenter vid Jönköping University.

Career Center vill genom

  • karriärvägledning, inklusive feedback på CV och personligt brev samt simulerade anställningsintervjuer,
  • information om arbetsmarknaden,
  • programverksamhet i form av föreläsningar, kurser och projekt,
  • möten med representanter för yrkeslivet

stärka studenternas förutsättningar att få ett lämpligt arbete efter examen. Career Center vill även underlätta för yrkeslivets representanter att komma i kontakt med högskolan och dess studenter.

För mer information kontakta Career Center.

Gilla oss på Facebook så du inte missar någon information!

Aktuellt

Career Center har nu sommarstängt och öppnar åter igen den 14 augusti. Glad sommar!

 

Career Center är till för alla studenter på JU och du är välkommen att boka tid för feedback på dina ansökningshandlingar, slipa på din intervjuteknik, få karriärvägledning eller diskutera andra karriär och jobbfrågor. Maila till careercenter@ju.se för att boka en tid.

 

Har du inte hittat sommarjobb eller jobb efter examen? Behöver du slipa på din intervjuteknik?  Boka en tid med oss på Career Center för att öka dina chanser att få drömjobbet! Maila oss på careercenter@ju.se Föreslå några tider du kan så bestämmer vi utifrån det!


Som student har du tillgång till Global Grants databas för stipendier och anslag. Du når den via skolans nätverk gratis. Ett bra sätt att finansiera en del eller hela sin studietid.

 

Titta gärna på vår sida med Europeiska jobbsökarlänkar!

Se vad som händer på Arbetsförmedlingen i Jönköping, bland annat minimässan Jobbchansen och Drop-in rådgivning för arbete utomlands. Mer information på deras hemsida

Missa inte våra sidor med värdefulla länkar

Aktuella jobbannonser finner du här

Öppettider under sommaren

Career Center är stängt 21 juni - 5 augusti.

Kalendarium