student

Personal

Vi som jobbar på Career Center

Lisa Wikberg, Karriärvägledare

Porträttbild på kvinna

Jag har jobbat med rekrytering och bemanning sedan 2006. Jag har en magisterexamen i socialpsykologi och har sedan sin examen arbetat inom tillverkningsindustrin med logistik, produktionsplanering och inköp. I tidigare roller har jag också jobbat som enhetschef inom industrin med personalansvar för 25 medarbetare. Utöver det har så har jag erfarenhet från statlig myndighet, då hon jobbat på Arbetsförmedlingen i fyra år, med allt från matchning av kandidater, till rekrytering, anpassning av arbetsuppgifter, företagskontakter och mycket kontakter i samverkan med andra myndigheter och kommuner.

Jag har varit anställd som karriärvägledare på Jönköping University sedan januari 2016.

Mina specialområden innefattar: Svenska och internationella CV och ansökningshandlingar, intervjuteknik, svensk arbetsmarknad, samt karriär och vägledningsfrågor, LinkedIn.

Jag tar emot: Alla studenter (och alumner i mån av tid).


Andreas Torén, Karriärvägledare och Avdelningschef för Studentstöd och service

Porträttbild på man

Jag har jobbat med Karriärfrågor sedan 2002. Jag är beteendevetare och har bland annat tidigare jobbat som projektledare (inom områden såsom, design, miljö, IT och samverkansfrågor, exempelvis med att bygga upp karriärvägledningsverksamheter) chef, jobbcoach, samverkanskoordinator, försäljare av utbildning, industriarbetare, vaktmästare mm. Jag har också via egen verksamhet arbetat med föreläsningar, karriärvägledning och rekrytering i många år. Jag har varit anställd på Jönköping University sedan 2007 och ansvarig för Career Center sedan 2011.

Jag är är specialiserad på: Internationell Arbetsmarknad, svenska och internationella CV och jobbansökningar, ansökningar till Masters och Phd-program, intervjuteknik och internationell arbetsmarknadsinformation. Andreas vägleder förutom studenter även Doktorander vid förfrågan.

Jag tar emot: Alla studenter och Phd-studenter.


Career Center

Career Center i Jönköping startade 1997 och har hjälpt tiotusentals studenter att hitta relevanta jobb. Career Center i Jönköping är ständigt topprankad i Sverige och numera även internationellt för sitt arbete med karriärvägledning. Tusentals studenter deltar i Career Centers aktiviteter varje år.