Nyheter

  • Vi är JA!

    Annika Nordin är Improvement Science personifierad, och det är därför hon är den som introducerar förstaårsstudenterna i Förbättringskunskapens magisk...
  • Masteruppsats blev artikel

    Kerstin Ramfelt hjälper unga med diabetes genom Experienced-Based Co-Design. Nu är hennes första artikel i ämnet publicerad.
  • Vi är JA!

    Nästa stjärna att presentera på Jönköping Academys himmel finns i Blekinge. Hon skiner dock så starkt med sin närvaro och kompetens, att det den fysis...

Jönköping Academy på Facebook

Utbildning

Läs mer om vårt praktiknära masterprogram inom kvalitetsförbättring och ledarskap. Hela idén med programmet är att erbjuda en tät koppling mellan teori och praktik.

Forskning

Jönköping Academy har en interaktiv forskningsansats - vi återkopplar till verksamheterna så att forskningen direkt kan bidra till förändringar och förbättringar.

Läs mer om aktuella projekt!

Center för Co-production

Centre for Coproduction har som mål att bedriva forskning, utbildning, innovation och nyttiggörande av kunskap i partnerskap och nätverk med dem Jönköping Academy är till för.

Läs mer här.

Nyhetsbrev

Ta del av de senaste nyheterna via vårt nyhetsbrev "Highlights från Jönköping Academy". Ta del av det senaste som händer på avdelningen inom forskningsperspektiv och utbildning. Börja prenumerera idag!

Ta del av våra nyhetsbrev