Search toggle

Träffa andra lässugna i bibliotekets bokklubb

I måndags samlades åter bibliotekets bokklubb för studenter för att fika och diskutera sina intryck av boken Allt jag fått lära mig av Tara Westover.

Boken, som är en en självbiografi, handlar om Tara Westovers uppväxt i en familj som valt att leva helt avskärmade från samhället. Den handlar om kärlek, lojalitet och självförverkligande och uppskattades av samtliga deltagare i denna bokklubbsträff.

Nästa bokklubbsträff

Bokklubben träffas igen den 24 januari 2022 kl. 17:00 i biblioteket. Då ska vi diskutera boken Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt av Gail Honeyman. Den handlar om Eleanor, som lever ett mycket inrutat liv där hon arbetar, äter samma lunch varje dag och tillbringar helgerna med två flaskor vodka och en fryspizza. En dag stöter hon på Raymond och tillsammans med honom hjälper hon en äldre man som fallit ihop på gatan. Händelsen blir ett startskott som får Eleanor att se på sitt liv med nya ögon.

Blir du sugen på att läsa boken? Då är du hjärtligt välkommen att delta i bokklubben! Hör av dig och berätta att du vill vara med, så ses vi i januari:

frida.welander@ju.se

2021-11-12