Vi är JA!

Vilka är det som finns i kulisserna? Som får allt att hända?
Här kommer vi framöver att presentera ryggraden i Jönköping Academy, och vi går ut starkt med en av våra mest lysande stjärnor: Sofie Rotstedt, projektledare för Centre for Co-production.

Sofie Rotstedt

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Kombinationen av människor, yrkesbakgrunder och kulturer. Om man delar arbetsrum med en engelsk psykolog har man aldrig tråkigt. Har precis fått en ny kollega; en systemarkitekt med italienskt påbrå. Han har massa klokskaper att tillföra våra forskningsprojekt och jag lär mig massor. Det är roligt med tvärvetenskapliga arbetsplatser!

Vilket är ditt personliga förbättringsarbete?
Jag borde praktisera lite mer Walk & Talk på jobbet. Man tänker bra när man rör på sig, så egentligen säger det sig själv att de bästa idéerna inte kläcks framför datorn. Hade ett lite svårlöst problem i veckan och bestämde mig då för att gå ett varv runt Munksjön. Utrustad med penna och notisblock stegade jag iväg, och när jag kom tillbaka visste hur strategin skulle läggas upp. Skulle nog promenera lite oftare!

Vad har du för dold talang?
Jag är en hejjare på att köra snöskoter. Min pärla står nu parkerad i en ladugård i Norrland och väntar på snö och kyla.

2020-10-15