Anmälan är öppen från 15 mars inför HT och från 15 september inför VT. För kurser stänger anmälan i slutet av april respektive slutet av oktober. Seminarier, verkstäder och coachning kan man anmäla sig till ända fram till en vecka före aktivitetsstart.

style Utbildningstyp: Verkstad
event Kursstart: Flera tillfällen
place Ort: Jönköping

VT2025

  • Datum kommer senare/date to be decidedI många undervisningssituationer använder vi som lärare på en högskola ofta PowerPoints (eller Keynotes). Många lägger ned enormt med tid på dessa och de utgör ofta ett bra underlag i föreläsningarna.

Men, hur kan vi förbättra dessa presentationer? Vilka små, eller större, saker kan man tänka på när man skapar sin presentation?


Under den här eftermiddagen erbjuds du att ta del av en föreläsning kring presentationsteknik med lite tips på hur man kan tänka inför din nästa presentation.

Eftermiddagen erbjuder även en verkstad dit du kan ta med dig en presentation som du arbetar med just nu, eller ska arbeta på inom en snar framtid. Ta med din dator!

Under verkstaden får du möjlighet att ställa frågor om hur du kan tänka kring din presentation och få lite tips och idéer på hur man kan arbeta med presentationer på olika sätt.


Horisontella mål för Educateaktiviteter

De horisontella målen är att stärka och ge läraren möjlighet att lösa problem i pedagogiska miljöer, främja och delta i kollegialt lärande och samverkan, och utöka sin pedagogiska repertoar för att underlätta livslångt lärande.

Det finns inget extramaterial för detta tillfälle ännu.

Kontakta oss

Kontaktpersoner

  • Universitetsadjunkt i utbildningsvetenskap inriktning IKT
    Doktorand i pedagogik