student

Studenthälsan för Läkarstudenter från LIU

Via avtal är Läkarsstudenter på Linköpings universitet som är utlokaliserade till Jönköping välkomna att använda Studenthälsan vid JU:s tjänster. Nedan beskrivs ett urval av tjänster för dig som student. Tveka inte att kontakta oss ifall du har frågor.

Studenthälsan erbjuder samtal och behandling via patientsäker videolösning med våra kuratorer/KBT-terapeuter. Kontakta Studenthälsan för att boka tid. Vi återkommer inom en vecka med erbjudande om en tid. Vår väntetid är ca 2-3 veckor.

Har du problem med ångest, oro, sömn eller stress?
Då kan du även få hjälp via KBT-Online. Kontakta Studenthälsan för mer information och bedömning.

Via Studenthälsan kan du göra ett gratis livstilstest, följ länken nedan.

Vi har för närvarande inte någon sjuksköterska tillgänglig. Har du frågor angående din fysiska hälsa var vänlig ring 1177 alternativt din vårdcentral. Du hittar mycket info på www.1177.se.

Föreläsningar, kurser och samtalsgrupper

Under pågående pandemi så är Studenthälsans tjänster främst digitala och istället för de samtalsgrupper och kurser som vi brukar ha så kommer vi istället erbjuda föreläsningar och inspelat material. Denna sida uppdateras med aktuell information inför när detta är planerat framöver.

Studenthälsans webb

På Studenthälsans ordinarie webb hittar du mer information om vår verksamhet. Läs gärna våra tips för att må bättre exempelvis eller våra länktips.

Till sist..

Tänk på att när du kontaktar oss via mail så fungerar det som ett vykort, någon annan kan läsa det. Vi kan inte ge råd via mail men du kan använda mail som inledande kontakt.