Jennie Ahlgren
Universitetslektor i religionsvetenskap
Avdelningen för natur och samhälle
, Högskolan för lärande och kommunikation
Ämnesansvarig för religionsvetenskap
Forskningsgrupper
Nämnder, råd m.m.
Artikel
Ahlgren, J., Görman, U., Mathers, J., Grimaldi, K., Nordström, K.
(2013).
Do we know enough?: A scientific and ethical analysis of the basis for genetic-based personalized nutrition Genes & Nutrition, 373-381.
More information
Ahlgren, J.
Görman, U.
Savigny, J.
Nordström, K.
Perrudin, M.
Nordgren, A.
, ... Ronteltap A.
(2013).
Consumers on the Internet: Ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition.
More information
Ahlgren, J.
Nordgren, A.
Perrudin, M.
Ronteltap, A.
Savigny, J.
van Trijp, H.
, ... Görman U.
(2013).
Consumers on the Internet: ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition, 8(4), 349-355.
More information
Ahlgren, J.
Görman, U.
Nordström, K.
Nordgren, A.
Perrudin, M.
Ronteltap, A.
, ... van Trijp H.
(2012).
Consumers on the Internet: ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition, 349-355.
More information
Ahlgren, J., Görman, U., Önning, G.
(2008).
Ska generna styra vad vi äter? .
More information
Ahlgren, J., Görman, U., Önning, G.
(2005).
Ska generna styra vad vi äter? .
More information
Antologibidrag
Görman, U., Ahlgren, J., Nordström, K.
(2020).
Ethical considerations in nutrigenetics and nutrigenomics.
In:
R. De Caterina, J. A. Martinez, & M. Kohlmeier
(Ed.),
Principles of nutrigenetics and nutrigenomics:
Fundamentals of individualized nutrition
(pp. 543 -548).
London: Elsevier
More information
Ahlgren, J.
(2013).
En didaktisk analys av universitetskursen "Etik och det moderna samhället".
In:
Mauriz, A.; Mårtensson, K.
(Ed.),
Högskolepedagogisk reflektion och praktik:
Proceedings från Humanistiska och teologiska fakulteternas pedagogiska inspirationskonferensMore information
Rapport
Ahlgren, J., Görman, U., Nordström, K.
(2015).
Ethical considerations in relation to personalised nutrition: An overview of Work Package 5, with respect to ethics.
Belgium:
European Food Information Council
More information