Felicia Gabrielsson Järhult

Universitetsadjunkt Kvalitetsförbättring och Ledarskap

Kontakt

Rum
Ga417
Telefon
SMS-nummer
+46 72-524 10 60
Schema
Ändra din information

Hej, vad roligt att du besöker min profil. Jag arbetar på Jönköping Academy som lärare och doktorand. Mitt stora intresse är att samarbeta, lära av och med patienter, deras anhöriga och alla de professioner som kan behövas för att förbättra vården.
Har under hela mitt yrkesliv varit aktiv i förbättringsarbete och organisationsutveckling för att hälso- och sjukvården skall samarbeta och bedriva verksamhet med patienter och familjer på ett sätt så att att de kan få bästa möjliga förutsättningar att ha god hälsa.
Under flera år har jag forskat om E-hälsa, tidigare om digitala system för vårdplanering och de sista åren om digitala vårdtjänster exempelvis sådana som erbjuds inom primärvården av läkare. Tidigare i mitt yrkesliv arbetat som onkologkonsult och kliniskt inom allmän- och gynonkologi med speciellt intresse för den palliativ vården. och Andra uppdrag jag haft har varit som processledare inom Äldrerehabilitering - samverkan hälso-sjukvård och äldreomsorg. 

Initiativtagare tillsammans med en kreativ grupp forskare till Nationella nätverket för forskning om digitala vårdtjänster. Besök gärna vår hemsida på webben:  https://digitalcareresearch.se/Länkar till en externa sida.