Jennie Ahlgren

Universitetslektor i religionsvetenskap
Avdelningen för natur och samhälle , Högskolan för lärande och kommunikation
Ämnesansvarig för religionsvetenskap

Kontakt

Rum
Hc232
Schema
Ändra din information

Artikel

Ahlgren, J., Görman, U., Mathers, J., Grimaldi, K., Nordström, K. (2013). Do we know enough?: A scientific and ethical analysis of the basis for genetic-based personalized nutrition Genes & Nutrition, 373-381. More information
Ahlgren, J. Görman, U. Savigny, J. Nordström, K. Perrudin, M. Nordgren, A. , ... Ronteltap A. (2013). Consumers on the Internet: Ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition. More information
Ahlgren, J. Nordgren, A. Perrudin, M. Ronteltap, A. Savigny, J. van Trijp, H. , ... Görman U. (2013). Consumers on the Internet: ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition, 8(4), 349-355. More information
Ahlgren, J. Görman, U. Nordström, K. Nordgren, A. Perrudin, M. Ronteltap, A. , ... van Trijp H. (2012). Consumers on the Internet: ethical and legal aspects of commercialization of personalized nutrition Genes & Nutrition, 349-355. More information
Ahlgren, J., Görman, U., Önning, G. (2008). Ska generna styra vad vi äter? . More information
Ahlgren, J., Görman, U., Önning, G. (2005). Ska generna styra vad vi äter? . More information

Antologibidrag

Görman, U., Ahlgren, J., Nordström, K. (2020). Ethical considerations in nutrigenetics and nutrigenomics. In: R. De Caterina, J. A. Martinez, & M. Kohlmeier (Ed.), Principles of nutrigenetics and nutrigenomics: Fundamentals of individualized nutrition (pp. 543 -548). London: Elsevier More information
Ahlgren, J. (2013). En didaktisk analys av universitetskursen "Etik och det moderna samhället". In: Mauriz, A.; Mårtensson, K. (Ed.), Högskolepedagogisk reflektion och praktik: Proceedings från Humanistiska och teologiska fakulteternas pedagogiska inspirationskonferensMore information

Rapport

Ahlgren, J., Görman, U., Nordström, K. (2015). Ethical considerations in relation to personalised nutrition: An overview of Work Package 5, with respect to ethics. Belgium: European Food Information Council More information