Kalendarium

jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
M T O T F L S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Oktober
26 oktober
12:00 - 12:30

Plats

Högskolebiblioteket


Sanna Bråding till Kultur på Campus

Den mångfacetterade Sanna Bråding har synts i många TV- och radiosammanhang, där hon bland annat varit programledare för Idol och P3 Osignat. Nu är hon aktuell med boken ”För mycket av allt”.

 

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan i tidig ålder. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s kultförklarade dramaserie ”Tre Kronor”. Hon var programledare för Idol 2006 och för Grammisgalan 2007. Vid sidan om skådespeleriet har hon sedan 2003 jobbat som radioprogramledare i bl.a. programmen ”Ketchup” och ”Sommartoppen”. De senaste åren har ni hört henne i ”SR Metropol”, ”P3 Star” och i dagsläget på helgerna i ”Musikguiden i P3 Osignat”

 

Under Sanna Brådings framgångsrika och mycket aktiva yta finns en känslighet som har lett henne in på destruktiva flyktvägar i livet. Hon har kämpat mot anorexi, bulimi och olika missbruk i långa perioder. 2008 dömdes Sanna till fängelse för narkotikabrott och i och med det tog hennes liv en ny riktning. Kom till Kultur på Campus och hör Sannas berättelse.

 

Välkommen till Högskolebiblioteket onsdagen den 26 oktober klockan 12.00.


Arrangör: Jönköping University
26 oktober
16:00 - 18:00

Plats

B1033


Lär dig hur rekryterare jobbar med LinkedIn och hur du optimerar din profil (26/10)

Linus Zackrisson har arbetat med chefsrekrytering i över 15 år och är med över 150 föreläsningar per år Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom Linkedin, Rekrytering och arbetsmarknad. Han är författare till boken "Jobbsökardjungeln - så får du ditt första jobb". 

I denna föreläsning kommer han gå igenom hur rekryterare arbetar med Linkedin, hur du ökar chanserna till att få jobb via nätverket och hur framtidens arbetsmarknad kan komma se ut. OBS. Föreläsning hålls på engelska!

Registrera dig på www.ju.se/careercenter


Arrangör: Career Center
27 oktober
00:00

Plats

-


Sista Ansökningsdag till kursen - Höj din Självkänsla!

Studenthälsan arrangerar kursen - Höj din självkänsla!

För mer information och anmälan se Studenthälsans webb


Arrangör: Studenthälsan
27 oktober
12:00 - 13:00

Plats

B1014


En alumn berättar - Line Andersson, HM (27/10)

Line Andersson är alumn från JIBS och Civilekonomprogrammet.Under sian studier var Line engagerad i både studentföreningar som JSA, och mässan Next Step, något som hon haft stor nytta av i arbetslivet, och har lärt henne att hårt arbete lönar sig. Idag jobbar Line på HM, som chef över handeln i Sverige. Lines berättelse kommer att handla om att sätta mål, och uppnå dem i en spännande och utmanande organisation. OBS! Föreläsning hålls på engelska!

Lättare lunch erbjuds till studenter som föranmält sig! Registrera dig på www.ju.se/careercenter

 

 


Arrangör: Career Center
27 oktober
18:30 - 19:30

Plats

Hc113


Offentlig föreläsning: Kultur på recept - återgång i arbete genom kultur?

Den 27 hålls höstens femte offentliga föreläsning. Denna gång med Inger Jansson, Lektor i arbetsterapi.

 

Forskning visar att kulturupplevelser aktivt kan bidra till hälsa och snabbare rehabilitering. Att delta i eller uppleva kulturaktiviteter stimulerar sinnena, kan bidra till välbefinnande och en känsla av sammanhang o ch meningsfullhet. Inger Jansson, lektor i arbetsterapi, berättar om projektet ”Kultur på recept” där konceptet med kulturunderstödd rehabilitering användes för att hjälpa till att fylla glappet mellan sjukskrivning och återgång till arbete.

 

Fri entré och föreläsningen går att se live på webben via länken ju.se/offentliga (klicka in på "till livestreamingen").

 

Varmt välkomna!


Arrangör: Jönköping University

Arrangör

Biblioteket
Career Center
Extern arrangör
Hälsohögskolan
Högskolan för lärande och kommunikation
Högskoleservice
Internationella Handelshögskolan
Jönköping University
Studenthälsan
Studentkåren
Tekniska Högskolan