Otto Hedenmo

Doktorand Medie- och kommunikationsvetenskap

Avdelningen för språk och kommunikation , Högskolan för lärande och kommunikation

Doktorand

Forskarutbildning , Högskolan för lärande och kommunikation

Kontakt

Rum
Hb141
Telefon
+46 36-10 1337
Signatur/Kortnamn
HEDOTT
Skype
otto.hedenmo@ju.se
Schema
Ändra din information

Forskning

Otto är doktorand inom ämnesområdet Medie- och kommunikationsvetenskap – mer specifikt inriktningen miljökommunikation. I doktorandprojektet undersöks samverkan inom miljö och klimatområdet utifrån ett kommunikativt perspektiv. För att motverka miljö och klimatförändringar krävs samverkan över sektorsgränserna. Offentligt måste samverka med privat, olika branscher med varandra. Projekt går ut på att undersöka klimatsamverkan ur ett kommunikationsvetenskapligt perspektiv, ett område som är relativt outforskat. Doktorandtjänsten är en samfinansiering mellan Klimatrådet i Jönköpings län och Jönköping University. Information om forskningsprojektet finns här.

Biografi

Otto är i grunden civilingenjör inom förnybar energi. Han tog 2016 examen på civilingenjörsprogrammet System i teknik och samhälle på Uppsala Universitet, där hans examensarbete belönades med pris för årets bästa trafiktekniska examensarbete av Trafiktekniska föreningen. 

Efter examen började Otto arbeta på Länsstyrelsen i Jönköpings län där han ledde ett tvåårigt kunskapshöjande solkraftprojekt. Information och resultat från det projektet går att hitta här: https://klimatradet.se/solkraftprojektet/


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information