Välkommen till JU! Som nyanställd rekommenderar Educate ett antal kurser som ligger inom vårt grundutbud, Academic Teaching and Learning (ATL). Det finns också många andra möjligheter att utveckla din undervisning.

Grundutbud

Grundutbudet ger en startpunkt för dig som ska undervisa och hjälper dig att utveckla dina kurser. Samtidigt får du en grundförståelse för regler och administrativa rutiner. Både de som är nationella och de som är specifika för JU.

Fler rekommenderade aktiviteter

Utöver de kurser som ingår i grundutbudet, rekommenderar vi också andra aktiviteter som passar dig som nyanställd pedagogisk personal på JU. Det är aktiviteter som stärker dig i din roll och ger dig möjlighet att utvecklas som lärare baserat på ditt eget behov.

Intranät

På vårt intranät finns ytterligare resurser för dig som nyanställd. Bland annat kan du anmäla dig till Introduktion för nyanställda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och läsa styrdokument som är viktiga. På intranätet finns också mer information om viktiga tekniska lösningar, som Ladok och KursInfo. Intranätet är bara tillgängligt för personer med JU-konto.