Kalendarium

Events in English
jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
M T O T F L S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Oktober

MFS Sessions (writing thesis abroad)

24 oktober

12:00 - 13:00

Ga 334

<p>MFS-introduction, all JU students</p>
24 oktober
12:00 - 13:00

Plats

Ga 334


Direktlänk

MFS Sessions (writing thesis abroad)

MFS-introduction, all JU students


Arrangör: Jönköping University

Kultur på Campus - Anthony D'Amato

25 oktober

12:00 - 12:30

Högskolebiblioteket

<p>Anthony D&#39;Amato v&auml;xte upp i Blairstown, New Jersey och gick p&aring; Princeton University d&auml;r han spelade in sitt f&ouml;rsta album &quot;Down Wires&quot; i en sovsal under sitt sista &aring;r p&aring; universitetet. Albumet sl&auml;pptes 2010 och uppm&auml;rksammades av National Public Radio som kallade l&aring;ten &quot;My Father&rsquo;s son&quot; f&ouml;r en modern folkklassiker.</p><p>I juni f&ouml;rra &aring;ret sl&auml;ppte Anthony D&rsquo;Amato det efterl&auml;ngtade albumet &rdquo;Cold Snap&rdquo; som &auml;r inspelad med bidrag fr&aring;n bland annat Conor Oberst i Bright Eyes (amerikanskt folkrockband). Albumet har hyllats av Rolling Stone och Newsweek, som har utn&auml;mnt D&rsquo;Amato som &rdquo;artisten du m&aring;ste k&auml;nna till&rdquo;.</p><p>Anthony D&rsquo;Amato &auml;r nu ute p&aring; Sverige-turn&eacute; och bes&ouml;ker den 25 oktober Kultur p&aring; Campus-scenen f&ouml;r att bjuda p&aring; folkmusik i New Jersey-anda.</p><p>Varmt v&auml;lkommen till H&ouml;gskolebiblioteket, onsdagar kl. 12.00.</p>
25 oktober
12:00 - 12:30

Plats

Högskolebiblioteket


Direktlänk

Kultur på Campus - Anthony D'Amato

Anthony D'Amato växte upp i Blairstown, New Jersey och gick på Princeton University där han spelade in sitt första album "Down Wires" i en sovsal under sitt sista år på universitetet. Albumet släpptes 2010 och uppmärksammades av National Public Radio som kallade låten "My Father’s son" för en modern folkklassiker.

I juni förra året släppte Anthony D’Amato det efterlängtade albumet ”Cold Snap” som är inspelad med bidrag från bland annat Conor Oberst i Bright Eyes (amerikanskt folkrockband). Albumet har hyllats av Rolling Stone och Newsweek, som har utnämnt D’Amato som ”artisten du måste känna till”.

Anthony D’Amato är nu ute på Sverige-turné och besöker den 25 oktober Kultur på Campus-scenen för att bjuda på folkmusik i New Jersey-anda.

Varmt välkommen till Högskolebiblioteket, onsdagar kl. 12.00.


Arrangör: Högskoleservice

Docentföreläsning Elisabeth Elgmark

27 oktober

13:00 - 00:00

Forum Humanum, Hälsohögskolan

<p>&quot;Fr&aring;n aktivitet i vardagen hos vuxna som f&aring;tt en hj&auml;rnskakning --- till delaktighet i vardagen hos barn med lindrig utvecklingsst&ouml;rning&quot;</p>
27 oktober
13:00 - 00:00

Plats

Forum Humanum, Hälsohögskolan


Direktlänk

Docentföreläsning Elisabeth Elgmark

"Från aktivitet i vardagen hos vuxna som fått en hjärnskakning --- till delaktighet i vardagen hos barn med lindrig utvecklingsstörning"


Arrangör: Hälsohögskolan

Ljusdesign bjuder in till event och ljustävling

30 oktober

18:00 - 22:00

JTH:s huvudentré

<p>M&aring;ndag den 30 oktober bjuder&nbsp;Ljusdesignprogrammet p&aring; Tekniska H&ouml;gskolan in&nbsp;till&nbsp;ljust&auml;vling och visar upp belysningslabbet.</p><p>Under kv&auml;llen kommer ljust&auml;vlingen &rdquo;<strong>Ready, Steady, Light</strong>&rdquo; g&aring; av stapeln, d&auml;r studenter p&aring; Ljusdesignsprogrammet&nbsp;t&auml;vlar om att p&aring; b&auml;sta s&auml;tt lyfta olika exteri&ouml;ra milj&ouml;er p&aring; h&ouml;gskoleomr&aring;det. Kom och r&ouml;sta p&aring; din favoritinstallation!</p><p>Missa inte visningen av v&aring;rt nya belysningslabb d&auml;r man har m&ouml;jlighet att styra belysningen med den senaste tekniken.<br />Belysningslabbet &auml;r &ouml;ppet under hela kv&auml;llen. Personal och branschfolk &auml;r p&aring; plats f&ouml;r att svara p&aring; dina fr&aring;gor om ljus och belysning.</p><p>Vi bjuder p&aring; snacks och dryck.</p><p>Varmt&nbsp;v&auml;lkomna till denna upplysta kv&auml;ll.</p><p>H&aring;lltider:</p><p>18.00-20.30: Riggning och gestaltningsarbete av studenterna</p><p>20.30-21.15: F&auml;rdigt resultat, bed&ouml;mning av ljusinstallationerna</p><p>21.15: R&ouml;stningen st&auml;nger</p><p>21.30-21.45: Prisutdelning, vinnare i t&auml;vlingen presenteras</p>
30 oktober
18:00 - 22:00

Plats

JTH:s huvudentré


Direktlänk

Ljusdesign bjuder in till event och ljustävling

Måndag den 30 oktober bjuder Ljusdesignprogrammet på Tekniska Högskolan in till ljustävling och visar upp belysningslabbet.

Under kvällen kommer ljustävlingen ”Ready, Steady, Light” gå av stapeln, där studenter på Ljusdesignsprogrammet tävlar om att på bästa sätt lyfta olika exteriöra miljöer på högskoleområdet. Kom och rösta på din favoritinstallation!

Missa inte visningen av vårt nya belysningslabb där man har möjlighet att styra belysningen med den senaste tekniken.
Belysningslabbet är öppet under hela kvällen. Personal och branschfolk är på plats för att svara på dina frågor om ljus och belysning.

Vi bjuder på snacks och dryck.

Varmt välkomna till denna upplysta kväll.

Hålltider:

18.00-20.30: Riggning och gestaltningsarbete av studenterna

20.30-21.15: Färdigt resultat, bedömning av ljusinstallationerna

21.15: Röstningen stänger

21.30-21.45: Prisutdelning, vinnare i tävlingen presenteras


Arrangör: Jönköping University

Arrangör

Biblioteket
Career Center
Extern arrangör
Hälsohögskolan
Högskolan för lärande och kommunikation
Högskoleservice
Jönköping International Business School
Jönköping University
Studenthälsan
Studentkåren
Tekniska Högskolan


Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information