PEAB

Jobba och utvecklas i Peab

PEAB image

Vi vill att branschen – och Peab – ska återspegla det samhälle vi lever i. Därför söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens byggbransch. Vi är många som jobbar i Peab. Alla har vi olika personligheter och uppgifter men är lika på ett sätt: vi hämtar kraft och inspiration från våra kärnvärden – jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig – i det vi gör varje dag. Det känns bra! Som medarbetare jobbar vi bättre tillsammans, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull, och som vill vara delaktig i det spännande arbetet att bygga ett hållbart samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi är Nordens Samhällsbyggare – vill du dela det med oss?

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Läs mer på: https://peab.se/jobba-och-utvecklas/lediga-tjanster/ 

2020-10-26