Toxic Interactive Solutions

Vi är Toxic

Toxic är digitala rebeller utan slips där alla får utrymme att vara sig själva. Vi utmanar branschens jättar genom att ge er motiverade digitala nördar med snabba fötter och sunda värderingar.

Om oss

Det började så tidigt som 1996 i ett pojkrum i Anderstorp. Sen dess har vi kodat och utvecklats, med fler personer, fler kontor, affärsområden, plattformar, kunder och branscher. Idag är vi 40 personer spridda på 3 kontor, i Anderstorp, Borås och Jönköping.

Här är vi alltid oss själva, och bra på det vi gör. För oss är det viktigt att våga tänja på gränser, göra annorlunda och tänka nytt. Hos oss är målet att alla ska trivas, ha kul och känna sig som hemma. Men naturligtvis är det lika viktigt att alla har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är det, och har alltid varit, personligt. Här är vi alla vänner och bryr oss om varandra, på riktigt.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?
Besök oss här: https://www.toxic.se/vilka-vi-ar/

Plattformar

Våra huvudområden är e-handel för B2B och webbutveckling. Vi jobbar mycket med Litium och Umbraco som plattformar. Om du är nyfiken så kan du läsa mer här:

Umbraco: https://umbraco.com/

Litium: https://www.litium.com/

Stipendier

För dig som har läst webbutveckling eller apputveckling, har chansen att vinna ett stipendium hos oss. Vinnaren av stipendiet får en 6 månaders provanställning på Toxic och 10 000 kronor. Ansökan finns på vår webb från 14 december.

2020-11-01