Forsheda Hus

Forsheda Hus bygger för framtiden! Med tre tillverkningsproduktioner och ett konstruktionskontor i Smålandsstenar, Torsås och Sandsjöfors tillverkar Forsheda Hus huskomponenter i både trä och stål.

Vårt mål är att vara den självklara professionella partnern i olika typer av byggsammanhang. Grunden för vår utveckling som företag är kundens krav och förväntningar, där vår strävan som partner och leverantör av huskomponenter är att ligga på en oslagbar nivå såväl prismässigt som kvalitetsmässigt. Med rätt fokus på produkt och kompetensutveckling jobbar vi för ständig förbättring för att tillmötesgå kundernas behov. Vårt mål är att vara den ledande aktören inom prefabricerade produkter för professionella byggaktörer.

Är vi din framtida arbetsgivare?

Vi på Forsheda hus vill att våra anställda skall trivas, växa och utvecklas. Vår organisation växer konstant och med det öppnas nya roller och möjligheter. Tillsammans kan vi hitta vägar för att just du skall kunna nå dina mål i din karriär och vi får chansen att skapa långvariga band med våra anställda. Vi söker studenter som är intresserade av Byggteknik, konstruktion, Maskinteknik och många fler områden. Inom samma områden så erbjuder vi praktikplatser, examensarbeten och extraarbete med olika längd och olika krav.

Vill du veta mer om Forsheda hus? Besök gärna vår hemsida https://www.eurowallsforshedahus.se/

Är du som student intresserad av att vara en del av Forsheda hus fortsatta utveckling genom praktikplats eller skriva exjobb? Tveka inte att kontakta oss för att tillsammans hitta ett spännande och utvecklande projekt, vi söker alltid branschkunniga människor!

Vi ses på Karriärum!

2021-10-28