EAB

EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar, där vi på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. Vi arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader. EAB grundades 1957 och har idag omkring 270 medarbetare. På det stabila familjeföretagets grund fortsätter vi vår tillväxt, både inom Sverige och internationellt. Därför behöver vi alltid bli fler medarbetare inom våra tre produktområden.

Bli en del av något som håller

”Det håller” är EAB:s löfte, både externt och internt. Självklart grundar det sig i våra produkters tåliga konstruktion, men orden understryker även hur vi tänker kring vårt arbete. Det ska kännas tryggt och utvecklande att välja en karriär hos EAB – och vi är alla med och ser till att våra lösningar håller, långt in i framtiden.

Vill du följa med oss på vår fortsatta resa framåt?
På EAB får du möjlighet att utvecklas både personligen och professionellt i en framtidsorienterad koncern. Är du kanske i slutet av din utbildning till ingenjör och har ett naturligt tekniskt intresse? Då kan vi erbjuda dig spännande möjligheter i ditt yrkesliv. Du som är intresserad av en framtid inom industriell tillverkning, byggnadsteknik eller maskinteknik är varmt välkommen till oss för att prata vidare. Kolla även in våra lediga tjänster här:

https://www.eab.se/ledigajobb/

Vi ser fram emot att träffa dig på Karriärum!

2021-10-28