CGI Sverige AB

Framgång är att gå framåt. Tillsammans.

Att vara själv är en sak. Att vara sig själv, är en annan. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet genom att nyfiket dela tankar och kunskap, lyssna och ge varandra utrymme, hantera konflikter när de uppstår och se storheten i laget snarare än jaget. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, prova nya roller och se nya sammanhang.

CGI grundades 1976 och är idag bland de största IT- och affärskonsulttjänstebolagen i världen med 78 000 medarbetare på 400 kontor i 40 länder. Vi levererar en helt sluten portfölj av funktioner, från strategisk IT- och affärskonsultation till systemintegration, hanterade IT- och affärsprocesstjänster och immaterialrättsliga lösningar.

I Sverige finns vi förutom här i Jönköping, på hela 30 orter från Malmö i Söder till Kiruna i norr, med över 4 000 medarbetare där vi i alla regioner därmed arbetar nära våra kunder.

Med vår starka lokala närvaro, vårt nationella och globala nätverk samt genom flertal starka kompetenscenter inom CGI erbjuder vi en rik portfölj i form av resurser och beprövade tjänster samt verksamhetsstödjande lösningar.

På CGI har vi en ägarkultur, där varje konsult erbjuds att bli aktieägare genom en generös aktieköpsplan där CGI matchar individens investering krona för krona, samt ett konkurrenskraftigt bonusprogram som baseras på lokala resultat. Förutom detta erbjuder vi ett omfattande onboardingprogram för nyanställda, en tydlig karriär- och kompetensutvecklingsplan samt ett brett utbud av utbildningsmöjligheter inom bl.a. vårt egna CGI Academy.

Vi vill vara ett drivhus för Sveriges nästa toppkonsulter. Förutom att vi är öppna för idéer kring traditionell praktik och examensjobb för studenter, driver vi sedan 2005 ett av marknadens absolut bästa och mest populära talangprogram, CGI Selected. Vårt mål med programmet är att utveckla marknadens vassaste konsulter med fem års erfarenhet – på tre år. Det är en ambitiös och modig målsättning, men vi kan stolt säga att vi hittills lever upp till detta.

Som en del av CGI Selected kommer man under programmet att leverera som konsult, precis som övriga konsultkollegor på CGI. Men som en del i CGI Selected erbjuds man också vass utbildning och träning, mentorskap och handledning under programmets gång – allt för att främja sin utveckling i konsultrollen.

På CGI ger vi dig kunskapen och de verktyg du behöver för att utvecklas och växa, men framförallt blir du en del av ett team som delar tankar och bygger framgång, tillsammans.

Vill du veta mer om oss och vilka vi är så finns vi på www.cgi.se.

2021-11-06