Nexans

Electrify the Future
I mer än 100 år har allt vi gjort handlat om kablar: Vår verksamhet, vår passion, vår kunskap. Idag står vi inför en framtid där övergången till ett elektrifierat samhället kommer ske betydligt tidigare än vad vi hittills trott.

Elektrifieringen genomsyrar allt vi är och gör och vi är därför mer än redo att bli en renodlad aktör inom den hållbara elektrifieringen. Behovet av smarta tjänster, hållbara lösningar och pålitliga kablar är nu större än någonsin.

Nexans Sweden ABs huvudkontor ligger i Grimsås, ett litet samhälle i Tranemo kommun. Vi är lokala och finns nära våra kunder men är samtidigt en del av ett globalt nätverk med alla fördelar som det innebär.

Här får du chansen att utvecklas i både yrkesliv och som människa. Vi tror på att bygga förtroenden, vi delar med oss till varandra av kunskap och erfarenhet och vi har våra kunder i fokus.

Är du en modig och nyfiken person? Försöker du ständigt hitta nya, bättre lösningar för kunden? Tror du på möjligheten att skapa en bättre värld?

Är det du? I så fall kommer du att uppskatta Nexans starka övertygelse när det gäller individuell och kollektiv kompetensutveckling. Här har du många möjligheter att både utvecklas och pröva på nya saker, om du är motiverad och drivs av samma värderingar som vi gör.

Vi gillar olika personligheter och ambitioner - det är därför vi uppmuntrar alla att ta kontroll över sin egen karriär och vara så oberoende som möjligt.

Vi är pionjärer för övergång till förnybar energi. Vi är hängivna och vill leverera fläckfritt. Vi är förenade för att uppnå vårt ambitiösa mål: Att elektrifiera framtiden.

PIONEERS. DEDICATED. UNITED

Vill du veta hur det är att jobba på Nexans? Vill du veta mer om vår verksamhet?
Mejla asa.dahlberg@nexans.com så ordnar jag så att du kan få prata med någon av våra medarbetare via telefon eller teams-möte.


Välkommen att träffa oss den 17 november.

2021-11-08