MindRoad AB

MindRoad är ett företag som satsar på spetskompetens. Vi sätter en ära i att ha de mest kompetenta, engagerade och affärsmässiga medarbetarna. Hos oss är kunden, de anställda, kompetens, trivsel, tillväxt och strukturkapital ledorden.

Vi har fyra enheter som var och en fokuserar på olika aspekter av mjukvaruutveckling

MindRoad Embedded

Med sitt fokus på utveckling av mjukvara för inbyggda system är denna enhet för dig med intresse för System-on-Chip, hårdvarunära programmering, realtidssystem och simulering.

MindRoad Application

Enheten som fokuserar på utveckling av storskaliga IT-system, applikationer och cybersäkerhet. Perfekt för dig som brinner för att utveckla mjukvara i alla delar av ett system, från alla flashiga färger i front-end till de smarta lösningarna i back-end som får allt att snurra.

MindRoad Academy

Detta är MindRoads utbildningsdel som utvecklar och håller utbildningar och kurser inom allt från agil utveckling till avancerad C-programmering. Academy är det som skiljer oss från ett konsultföretag eftersom vi kan erbjuda kompetens och kompetensutveckling. Dessutom kan alla MindRoads anställda vara trygga i att det finns alla möjligheter att utveckla sina kunskaper vidare.

MindRoad Source

Source är din inkörsport där vi hjälps åt att hitta det just du brinner för. Det är inte alla som direkt vet att de vill jobba maskinnära eller kan säga att IT-säkerhet är deras grej. Därför finns Source som en flexibel och öppen plats där vi ser till att alla hittar sin plats i industrin.

Genom dessa enheter kan vi erbjuda ett komplett utbud till våra kunder från utbildning, expertkonsulttjänster, och systemutveckling.

Vi har huvudkontor i Linköping, men vi har även kontor i Jönköping, Stockholm och Göteborg. Våra kunder finns i hela Sverige så är du intresserad av någon annan ort kan vi ofta erbjuda den möjligheten också.

Vi söker dig som är engagerad, som prioriterar kompetens och som är villig att utveckla sitt sinne för affärer.

Om du ska börja sista året eller redan är i gång och söker exjobb så har vi en stor bredd på projekt vi kan erbjuda. Allt ifrån Deep Learning till System-on-chip.

Är du intresserad av att bygga hemsidor eller en hejare på JavaScript? Då kanske vi har ett sommarjobb för dig.

Kom till vår monter och prata med oss så ser vi till att du hittar rätt i arbetslivet!

2021-11-08