Randstad Technologies

Randstad Technologies är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom IT. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det human forward.

Som specialist inom IT besitter du kompetens som är bland den mest eftertraktade i världen. Men det handlar inte om att hitta ett jobb. Det handlar om att hitta helt rätt jobb. Utifrån din ambitionsnivå, din kompetens och dina karriärplaner. Det är något vi på Randstad Technologies förstår, och som din karriärpartner hjälper vi dig att hitta ditt nästa steg i karriären.

Passa på att stanna till vid vår monter och prata med vår konsultchef Alice och säljare Jimmy som dagligen möter både kandidater och företag inom IT-branschen. De berättar gärna vad det finns för möjligheter för dig, baserat på just dina karriärmål.

Läs mer om oss och titta gärna runt bland våra tillgängliga jobb på vår hemsida https://www.randstad.se/randstadtechnologies/

2021-11-08