Semcon Sweden AB

Semcon är ett internationellt konsultbolag med 40 års erfarenhet av utveckling med människan i fokus. Teknologi har inget värde i sig själv - det har det värde det kan bidra med till oss människor och vår planet. Genom att kombinera det fysiska med det digitala kan vi skapa användarvänliga lösningar baserat på mänskliga behov och beteenden. I korthet: People first, then technology.

På jönköpingskontoret är vi maskin- och dataingenjörer som främst jobbar med produktutveckling inom tillverkningsindustrin (men hela Semcon jobbar även med energi-, life science-, automotive-, järnväg- och telecomindustrin). På vårt kontor är vi ett 20-tal konsulter som jobbar hos Husqvarna, Saab, Väderstad, Thule, Vandewiele, Bombardier och många fler företag med en massa spännande och utvecklande projekt, men utöver det ses vi såklart på AWn, gemensamma luncher och månadsaktiviteter för att upprätthålla en mysig gemenskap.

Vill du veta mer om oss kan du dels läsa mer på vår hemsida semcon.com, maila till Sandra Randau (sandra.randau@semcon.com) eller prata med oss på Karriärum -- hade varit kul att få lära känna varann och berätta mer om vad vi gör!

Till våren kommer vi hålla i ett NFK-projekt och förhoppningsvis ett exjobb -- det beror på vilka kandidater som söker till oss. Så pluggar du maskin- eller dataingenjör tveka inte att söka in på länken nedan!

https://semcon.com/join-us/semcon-for-students/

Vi ses på Karriärum!

2021-11-09