PE Teknik & Arkitektur

PE är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället.

Experter på byggnader

Vårt fokus är byggnader – inne, ute och allt runtomkring. Vi är cirka tusen medarbetare och hos oss finns en bredd av expertis i alla faser av en fastighets livscykel - från förädling av råmark, till uppförande och modernisering av befintliga byggnader. Vi tar oss an de mest svåra uppdragen, vi har till exempel konstruerat några av Sveriges högsta byggnader. Vi ser hållbarhet i många olika perspektiv och anlitas ofta i tidiga skeden med uppdrag att identifiera smarta åtgärder. Exempelvis är våra geoingenjörer och arkitekter nyckelspelare i tidiga faser. Vår vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. Läs mer på pe.se

Bredd, höjd och hållbarhet

Vi är proaktiva, har viljan att förnya och drivs av att göra verklig skillnad. Det betyder att vi inte bara följer utvecklingen. Istället är vi med och driver den. Tillsammans skapar vi byggnader med bredd, höjd och hållbarhet. Drivs du också av viljan att förnya och förbättra? Då kommer du trivas hos oss.

Din utveckling är avgörande

Din utveckling är avgörande för oss – både på ett personligt och professionellt plan. Vi jobbar aktivt med individuella utvecklingsplaner, mentorskap och utbildningar. Du har själv ett stort inflytande över och ansvar för din utveckling och tillsammans skapar vi förutsättningar för att du ska kunna nå dina mål. Läs mer i vår Teambok > https://www.pe.se/sites/default/files/sites/default/files/pe_teambok_2021.pdf

Missa inte spännande karriärmöjligheter!

Vi söker alltid dig som delar vårt engagemang. Connecta med oss på pe.se/karriar för att inte missa spännande möjligheter.

2021-11-10