Sigma Industry South AB

Stolt leverantör av konsulttjänster till Sveriges industriföretag verksamma inom produkt- och produktionsutveckling.

Med en familjär känsla och närhet till verkligheten är Sigma Industry South ett entreprenörsdrivet företag inom Sigma koncernen. Vi hjälper ingenjörer att växa och göra sig en karriär tillsammans med oss och våra kunder.

Läs mer om våra tjänsteområden under Tjänster och bli inspirerad, både du som kund eller blivande medarbetare. Vi på Sigma Industry South har en stark tradition av att ta ansvar för framtiden, "Expect a better tomorrow" som Sigma kallar det, och en del i detta är vårt utbildningsprogram Växtkraft för yngre ingenjörer.

Sigma Industry South ingår i Sigma Industry South Group tillsammans med Sigma Industry Solutions. Industry Solutions erbjuder erfarna konsulter för avancerade och utmanande projekt inom automation och digitalisering.

VÄXTKRAFTSPROGRAMMET för studenter

Som stolt leverantör av konsulttjänster inom bland annat produktutveckling, processindustri, energiteknik, mekatronik och mekanikkonstruktion till Sveriges industriföretag fortsätter vi vår starka tradition av "Expect a better tomorrow". Nu satsar vi vidare på vårt utbildningsprogram Växtkraft för yngre ingenjörer och under 2022 kör vi åter marknadens bästa ingenjörsstartsprogram. Vi hjälper ingenjörer att växa och nu har du chansen att ta steget och bli vår nästa stjärnkonsult! Läs mer om Växtkraftsprogrammet eller ansök redan NU!

2021-11-10