Skanska

Bygg din framtid tillsammans med oss på Skanska

Stora utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och projekt som utvecklar samhället. Det finns många anledningar till att vi utsetts till branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder sommarjobb, exjobb och Skanskas studentprogram som vänder sig till dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och starta din karriär redan under sista året på din högskole- eller civilingenjörsutbildning.

Som programstudent får du ett händelserikt år där både sommarjobb och exjobb ingår. Tillsammans med deltagare från hela Sverige får du ta del av inspirerande aktiviteter där lärande, personlig utveckling och nätverkande står i fokus. Allt för att du ska få den bästa starten på din karriär hos Skanska.

Vi har två studentprogram som löper parallellt med ditt sista år på din utbildning. Skanska 21 vänder sig till dig som läser en civilingenjörsutbildning med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, samhällsbyggnad, arkitektur och teknik, arkitektur eller industriell ekonomi. Skanska P³ är programmet för dig som läser till högskoleingenjör med inriktning bygg och anläggning eller fastighet.

Kom förbi vår monter på mässdagen så berättar vi mer!

Hur är egentligen Skanskas ingenjörer?

Har våra ingenjörer på Skanska några sociala skills och har alla bluetooth-handsfreen i örat? Träffade vd:n sin fru via ett Excel-dokument? Det här är några fördomar som Skanskas vd Gunnar Hagman får svara på när han grillas av Emil Persson i det första avsnittet av Ingenjörsfördomar.

Ingenjörsfördomar Skanska

Träffa oss på Skanska

Vi hoppas få träffa dig i vår monter under mässdagen men så länge kan du som studerar få en inblick i vår verksamhet genom att kolla in vårt instagramkonto @livetpaskanska. Här tar en ny medarbetare över kontot en vecka och visar sin vardag. Under Karriärum kommer det även vara en tävling på vårt instagramkontot där du kan vinna en studentträff tillsammans med vår hållbarhetschef, så håll utkik!

Instagramkontot @livetpaskanska Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kort om Skanska

Skanska grundades 1887 i skånska Limhamn och är idag ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners leder vi utvecklingen för en bättre och mer hållbar framtid. Vi agerar kraftfullt i omställningen till ett fossilfritt samhälle. För oss är det viktigt att bidra till en positiv samhällsutveckling och att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar.

Vi är cirka 9 000 medarbetare runt om i Sverige. Det är allt från asfaltsläggare, snickare, kranmontörer och betongpumpare till jurister, HR-specialister, arkitekter, geologer och en rad andra specialister som alla har en sak gemensamt: vi arbetar för ett bättre samhälle och vi gör det med våra värderingar som grund.

Vill du läsa mer om Skanska, besök vår hemsida www.skanska.se

Vi ses i vår monter på Karriärum!

2021-11-10