SoliBer

SoliBer står inför en spännande framtid. Fler och fler entreprenörer förstår fördelarna med att jobba tillsammans med en flexibel byggnadskonstruktör med korta beslutsvägar. Vi på SoliBer ser hur efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar och för att tillgodose ser vi redan nu att vi i framtiden kommer behöva förstärka vårt team med fler drivna ingenjörer.

Att jobba hos oss på SoliBer innebär en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Alla konstruktörer har möjlighet att påverka sin egen arbetsmiljö samt hur projekten ska drivas. På ett lite mindre kontor är alla individer viktiga och alla behövs för att projekten ska gå att genomföra.

Vi vet att det är viktigt att satsa på den anställde och personlig trivsel och flyttade därför under 2020 till helt nyrenoverade lokaler där alla anställda har ett eget kontor, samt fri parkering.

SoliBer Ingenjörer AB är ett produktionsanpassat konsultföretag med tillverkningsprocessen i fokus. Vi finns i Jönköping och erbjuder våra kunder tjänster inom huvudsakligen byggnadskonstruktion, skadeutredningar och byggnadsfysik. Vi jobbar med varierande projekt i olika storlekar och våra uppdragsgivare återfinns inom såväl privat som offentlig sektor. Med engagemang och hög kunskap skapar vi hållbara och lönsamma lösningar för såväl våra kunder som för vår miljö.

Vi hjälper till med följande:

Dimensionering och beräkning

2D- och 3D-projektering

Tillverknings- och konstruktionsritningar

Rådgivning

Vi är SoliBer

Vill du veta mer om oss så är du välkommen att prata med oss under Karriärum, alt. är du välkommen att kontakt oss på info@soliber.se dit du också kan skicka ditt CV och personligt mail för ansökan om NFK-plats, examensarbete mm.

Se även vår hemsida för mer info, www.soliber.se

2021-11-10