Götenehus

Vi utvecklar bostäder med hjärta

Götenehus är en av de större aktörerna på småhusmarknaden i Sverige. Vi utvecklar och bygger villor, fritidshus och bostadsområden där människor trivs och lever sina liv, nu och i framtiden. Genom att erbjuda hela kedjan från arkitektur till inflyttningsklar bostad så ger vi trygghet i varje del av byggprocessen.

Vi producerar bostäder i trä som är det enda helt förnybara byggnadsmaterialet och en förnybar resurs vi kan bruka utan att påverka tillgången för framtida generationer. Trä binder koldioxid under hela sin livstid, vilket gör trä till ett utmärkt val.


Inbyggd omtanke är vårt varumärkes själ och vad vi tillsammans står för. Det är ett brett begrepp som bland annat står för genomgående hög kvalitet i våra bostäder och en omsorg att alltid uppnå våra kunders drömmar och förväntningar. Vi är stolta över företaget och vet hur viktiga detaljerna är för helheten. Förutom att alltid finnas vid våra kunders sida så visar vi inbyggd omtanke i relationerna med våra samarbetspartners och kollegor emellan.


Våra medarbetare har stort eget ansvar och möjlighet att använda sin drivkraft och sitt engagemang för att göra skillnad. Vi utvecklar oss ständigt och medarbetarna blir en del i det arbetet. För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utvecklas med oss.

Är du intresserad av en praktikplats eller att göra ditt examensarbete på Götenehus?

Mejla din ansökan till jobb@gotenehus.se

2021-11-11