Jönköping Energi

Jönköping Energi har varit en god kraft för Jönköping sedan 1907 då vår verksamhet startade på Vallgatan inne i Centrala Jönköping. Nu och i framtiden har vi vår bas i infrastruktur och produktion. Vi är en samhällsviktig verksamhet och en lokal aktör som drivs av att skapa effektiva och innovativa energi- och kommunikationslösningar till våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Energi är hett! Ingen har väl missat debatten och energiutvecklingen i media det senaste?

Vi har många olika yrkeskategorier och är intresserad av dig som läser Maskinteknik, datateknik och många fler områden. Inom samma områden kan vi då och då erbjuda praktikplatser, examensarbeten och sommarjobb.

Vi har ambitionen att lägga ut annonser med intressanta platser och exjobb för att utbytet oss emellan ska bli så bra som möjligt. Ansökningsmöjligheterna gällande de specifika praktikplatserna kommer att finnas en till tre månader innan terminernas start, så snart hoppas vi ha några uppslag på vår hemsida. Eftersom du som student kan ha idéer om intressanta samarbeten finns ändå möjligheten att skicka in en spontanansökan. Ju mer utförligt du beskriver din önskan om ämne och inriktning samt tidsperiod, desto bättre möjlighet kommer vi kunna ha att tillgodose din önskan. Sommarjobb kan vi främst erbjuda studenter inom datateknik.

Vill du veta mer om Jönköping Energi kan du spana in vår hemsida eller titta på en kort film om oss.

Vill du komma i kontakt med oss, maila gärna studentsamarbete@jonkopingenergi.se

Vår vision är En god kraft för ett gott samhälle!

2021-11-11