Toxic Interactive Solution

Toxic är en plats där kreatörer, innovatörer, strateger, utvecklare och tech-nördar har sin hemvist. En plats där utveckling sitter i väggarna. Här är vi alltid oss själva, och bra på det vi gör. För oss är det viktigt att våga tänja på gränser, göra annorlunda och tänka nytt. Här föds dagligen starka och kreativa idéer som leder till stora förändringar! Hos oss är målet att alla ska trivas, ha kul och känna sig som hemma. Men naturligtvis är det lika viktigt att alla medarbetare har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är det, och har alltid varit, personligt. Här är vi alla vänner och bryr oss om varandra, på riktigt.

Vad vi gör

Digital byrå, webbyrå eller digital partner, vad du kallar oss spelar mindre roll men det vi gör är att utveckla fenomenala webb- och e-handelslösningar, stärker våra kunders digitala närvaro genom digital marknadsföring och bygger system- och applösningar. Bland våra kunder finns DB Schenker, SIA Glass, Nordic Waterproofing, Essem Design, GARO, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och många fler. Idag har vi kontor i Jönköping, Borås, Anderstorp och Berlin.

Vi söker inte specifika tjänster. Vi söker digitala rebeller…

…som delar Toxics värderingar, som inte räds för att tänka nytt och som vågar kläcka ur sig galna idéer som leder till verkliga förändringar. Låter det som du? Då vill vi gärna prata med dig. Kom förbi vår monter på Karriärum så berättar vi mer eller kontakta oss via vår hemsida: https://jobb.toxic.se/

2021-11-11