Verendus System AB

Verendus är Europas marknadsledande affärssystem för fritidsfordonshandlare. Vår mission är att hjälpa återförsäljare att nå sin fulla potential och samtidigt förbättra vardagen i branschen, genom smarta och användarvänliga IT-lösningar och kopplade arbetsflöden.

Vårt arbetssätt, både internt och med kunder och partners, bygger på förtroende för varandra, att användarvärde är i fokus, högt engagemang inom teamet och att vi tar action för att alltid komma framåt.

VI söker alltid efter nya talanger till vårt team och du som student är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av vad vi gör. Kanske ser du dig själv som en del av Verendus efter studierna, eller har du en idé för ditt examensarbete som kan passa oss? Hör av dig till oss, eller kika in våra JobTeaser annonser här!

Under Karriärum pratar vi gärna med utvecklare – både i termer av anställning, praktik och exjobb. Vi kommer ha flera utvecklare på plats som gärna berättar mer om hur vi jobbar med nya tekniker, och om du har frågor redan nu så kan du alltid maila henrik@verendus.se.

Under tiden vi väntar på Karriärum, får du gärna läsa mer om oss på www.verendus.se. Vi ses den 17 november!

2021-11-11