Zmarta Group

På Zmarta Group i Jönköping är vi idag runt 20 medarbetare och är ett renodlat utvecklingskontor. Zmarta har funnits i Jönköping sedan 2018 och har en riktig nybyggaranda och en härlig kultur som drivs av nyfikenhet och samarbete. Här jobbar vi långsiktigt med våra produkter för att skapa värde för kunder och partners.

På Zmarta i Jönköping utvecklar vi våra tjänster för jämförelse av el-avtal, försäkring och bolån under våra kända varumärken Elskling, Insplanet och Zmarta. Våra framgångsrika produkter i all ära, vi är också mycket stolta över att bolaget är fyllt av omtänksamma, kompetenta och engagerade människor! Vi tror på att samarbete är nyckeln till framgång, inom team, mellan team och mellan avdelningar. Vi bryr oss om varandra och utmanar oss själva och andra inom bolaget men också som företag. Vi jobbar agilt i små autonoma produktteam där alla är djupt involverade i affären och de beslut som fattas för att röra oss framåt.

Zmarta är ett ledande bolag inom FinTech och vi växer både vad gäller produkt-erbjudanden och nya marknader. Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet! Kontinuerligt lärande och kompetensutveckling står högt i fokus och vi ser gärna att du bibehåller din fullstackkompetens och motivation genom variation i ditt arbete. Att växla team inom Zmarta är naturligt. Byta affärsvertikal och kollegor är utvecklande och skoj. Att utmana sig själv att använda nya tekniker, nya sätt att tänka och att testa gränserna för vad som är möjligt är det naturliga sättet att jobba på. Om detta stämmer med din värdegrund så kommer vi bli en perfect match och skapa magi tillsammans! När vi jobbar från kontoret så sitter vi i helt nyrenoverade, ljusa lokaler mitt i city. Kom gärna förbi på en kaffe och pingismatch så lär vi känna varandra lite mer!

Kontakta någon av Zmartas Tech Managers i Jönköping Angelica Händel (angelica.handel@zmartagroup.com) eller Mattias Jonsson (mattias.jonsson@zmartagroup.com) eller kolla in våra tjänster på https://zmartagroup.com/careers/

2021-11-11