Under konferensdagarna får vi njuta av allt från matnyttiga föreläsningar till middag med dans till liveband. Nedan hittar du mer information om mingel, middag och underhållning under konferensen.

Vi har gjort ett medvetet val att servera lakto-vegetarisk kost till alla under konferensen. Önskar du någon special kost, anger du det i din anmälan.

Kvällsmingel

På gedigen Jönköpingsmark serverar vi enklare förtäring och något drickbart. Vi får tillfälle att diskutera dagens intryck samt fascineras av magi.

För underhållningen denna kväll står förtrollande Jimmy Svärdhagen, se mer info nedan.

Jimmy Svärdhagen

Med en skön mix av magi och humor möter Jimmy sin publik med värme och med glimten i ögat. Jimmy gör cirka 100 shower per år inom Sverige, men har även stått på scen i Finland, Tyskland, Holland, Schweiz och USA. Han har ett stort inre driv och hans shower har, inom Sveriges gränser, tagit honom från Malmö i söder till Jokkmokk i norr. Basen har han dock här i Jönköping. 

Konferensmiddag i Campus Arena 

Välkommen på en njutbar kväll i vår alldeles egna Campus Arena. Kvällens middag bjuder, enligt planen, på stråkar, skratt, dans till liveband och möjlighet till personliga föreviganden...

För underhållningen denna kväll står fantastiska Lise&Gertrud och överstyva Jönköpingsbandet Overstiff, mer om dem nedan. Välkomna!

Fotograf: Tina Axelsson

Lise&Gertrud

Genom sitt egna uttryck - två röster och en cello - har artistduon Lise&Gertrud etablerat sig på den svenska underhållningsscenen. Med stor musikalitet tolkar de världshitar på sitt personliga och avskalade sätt. Vill du veta mer om Lise&Gertrud kan du läsa här: http://www.liseochgertrud.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Overstiff

I Jönköpingsbaserade coverbandet Overstiff lägger en av JUs studievägledare takten.
Ta på dig dansskorna, bred på leendet och dansa loss till gamla och nya dängor. Överstyvt!