CARE FORTOMORROW.

Hälsohögskolan

Care for tomorrow.

Sveriges första studentdrivna mottagning där studenter
samarbetar i team för att ta emot patienter.

Ett av Sveriges ledande lärosäten inom hälsa, vård och socialt arbet.

Praktik genom verksamhetsförlagd utbildning i alla program i samverkan med framtida arbetsgivare.

Bäst praktik i Sverige för sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor och biomedicinska analytiker.

Visste du att vi även erbjuder program och kurser på yrkeshögskolenivå
Yrkeshögskolan vid Jönköping University

Utforska Studentlivet med Oss

Upptäck pulsen i studentlivet genom att följa oss i våra sociala medier. Utforska våra evenemang, besök campus och ställ frågor till våra ambassadörer.

Välkommen till en värld av möjligheter!

social media - tiktok instagram
students-jth

Mångfald & möjligheter: Studentliv i världsklass

Studentlivet är en resa fylld med kunskap, äventyr och vänskap. Genom engagerande evenemang, från studentfester till kulturella aktiviteter, blir varje dag minnesvärd. Denna tid förbereder inte bara för en examen utan för livet efter studierna, där färdigheter och insikter vunna under studentåren bär frukt i den professionella världen. Så varje steg på denna resa är inte bara ett steg mot utbildning, utan också mot en framtid fylld med möjligheter och minnen som varar livet ut.

En högskola med internationell stämpel

Välkommen till Jönköping University! Med en unik internationell prägel erbjuder vi en berikande studieupplevelse. Upptäck din potential genom utbildningar som erbjuder både teori och praktik. Genom våra globala partnerskap och utbytesprogram får du inte bara samarbeta med internationella studenter utan även utforska över 90 partneruniversitet världen över. Hos oss handlar utbildning inte bara om att förvärva kunskap, det handlar om att skapa globala perspektiv och förbereda dig för en dynamisk framtid!