MAKE ADIFFERENCEFOR TOMORROW.

Högskolan för lärande och kommunikation

Make a difference for tomorrow.

En av Sveriges populäraste utbildningar i medie- &
kommunikationsvetenskap

Kreativ studiemiljö med nära kontakt mellan lärare & studenter

Praktik i alla program. Möjlighet till studier och praktik utomlands.

Forskning & utbildning för ett hållbart &
inkluderande samhälle

Visste du att vi även erbjuder program och kurser på yrkeshögskolenivå
Yrkeshögskolan vid Jönköping University

Utforska studentlivet

Upptäck pulsen i studentlivet genom att följa oss i våra sociala medier. Utforska våra evenemang, besök campus och ställ frågor till våra ambassadörer.

Välkommen till en värld av möjligheter!

social media - tiktok instagram
students-jth

Studentlivet - Jönköping tredje bäst i Sverige

Studentlivet är en resa fylld med kunskap, äventyr och vänskap. Genom engagerande evenemang, från studentfester till kulturella aktiviteter, blir varje dag minnesvärd. Denna tid förbereder inte bara för en examen utan för livet efter studierna, där färdigheter och insikter vunna under studentåren bär frukt i den professionella världen. Så varje steg på denna resa är inte bara ett steg mot utbildning, utan också mot en framtid fylld med möjligheter och minnen som varar livet ut.

En högskola med internationell stämpel

Välkommen till Jönköping University! Med en unik internationell prägel erbjuder vi en berikande studieupplevelse. Upptäck din potential genom utbildningar som erbjuder både teori och praktik. Genom våra globala partnerskap och utbytesprogram får du inte bara samarbeta med internationella studenter utan även utforska över 90 partneruniversitet världen över. Hos oss handlar utbildning inte bara om att förvärva kunskap, det handlar om att skapa globala perspektiv och förbereda dig för en dynamisk framtid!